Mijn Polissen

Let op:

Bij het inlogscherm dient u bij "Gebruikersnaam" uw pasnummer in te vullen en bij "Wachtwoord" de combinatie van de letters en cijfers die op uw combipas achter het "/" teken staan

 

 

Altijd uw verzekeringsgegevens dichtbij met onze VerzekeringApp
Zonder papieren rompslomp altijd de gegevens over uw Jan Minten Combipolis onder handbereik! Dat kan met onze nieuwe VerzekeringApp die u vanaf nu GRATIS in deApp Store kunt downloaden.
 Wat kunt u met onze VerzekeringApp?

  • Met de VerzekeringApp krijgt u een mobiele internet applicatie in handen, waarmee u  interactiefuw Noordhollandsche  verzekeringszaken kunt regelen.  Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij een aanrijding via mobiel schademelden die schade direct kan melden.  Ook kunt u met het speciale noodhulpnummer  088-1121816 van de Noordhollandsche Hulpdienst direct hulp inroepen bij een noodsituatie.   
  • De app bevat uiteraard ook alle actuele gegevens van ons kantoor zodat ons advies  en service nooit ver weg is.  
  • Ook kunt u met uw bestaande inlogcodes van uw polispas 24 uur per dag 7 dagen per week  uw digitale polisdossier ‘ Mijn Polissen’ raadplegen. Daarin vind u ook de actuele polisvoorwaarden.En de App bevat ook uw groene kaart.   

De VerzekeringApp is momenteel beschikbaar voor iPod touch, iPhone en iPad met versie 5 of hoger van Apple’s besturingssysteem iOS.
Uw papieren verzekeringsadministratie is met de komst van onze VerzekeringApp verleden tijd en daarom bevelen wij u de VerzekeringApp van harte bij u aan. Download hem nu door op de volgende link te klikken  http://itunes.apple.com/nl/app/verzekeringapp/id533433932?l=nl&ls=1&mt=8
Wij wensen u veel gebruiksgemak met de VerzekeringApp en zijn bijzonder geïnteresseerd in uw gebruikservaringen. 

 

© copyright 2016 Jan Minten Assurantiën